Koska en ole aikoihin tehnyt mitään uutta nukkekotipuolella esittelen tässä hieman esineistöä ja asukkaita.

Suuren valkean tuolin sain ystävältäni; se ei oikein mittakaavaltaan sovi nukkekotiin mutta en anna sen häiritä. Luonnollisesti pienin mahdollinen asukas saa luvan istua siinä.
    Siniset samettituolit sain myös ystäviltäni, ne ovat nimilappujen pidikkeitä ruokapöytään. Olen nähnyt näitä muissakin nukkekodeissa ja mielestäni ne sopivatkin sinne hyvin.
    Katulamppu oli löytö kirppikseltä, se tuli sellaisen surullisenkuuluisan roinapussin mukana. Mutta pakkohan se oli ostaa! Lyhtypylvään paikka on aulassa/ruokasalissa.

Pieni pupupehmo on vuosia sitten saatu Piikkiöstä eräästä ihanasta käsintehtyjä juttuja myyvästä liikkeestä entisen poikaystävän äidiltä. Iso nalle on Ruotsista erään louhoksen pikkuputiikista ja kummitätini antama. Makaava nalle on oikeasti rintaneula ja sen olen saanut hyvän ystäväni poikaystävältä :)

Nämä kaikki olivat mukana studiovalokuvauskurssilla eilen, nalleparat joutuivat suuren sammakkokuninkaan pelottelun kohteeksi. Lisään kuvan tänne myöhemmin kunhan ensin kehitän kuvat.
 

419774.jpg